Perukan jauhelihasoosi

Paista jauheliha, sipulit.

Lisää muut aineet paitsi chili ja hauduta.

Lopuksi lisää chili kun nostat kasarin hellalta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g127g200kcal27.7g0g9g0g
Ruskea suuruste, Maizena4.6g18kcal0g4.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)19g5kcal0.2g0.9g0g0.3g
Paprikajauhe 1.8g5.9kcal0.3g0.3g0.2g0.7g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 1g2.1kcal0.3g0.1g0.1g0g
Chili paprika punainen1.8g0.7kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g461kcal57g11.4g18.6g2g
Valittu annoskoko156g231kcal28.5g5.7g9.3g1g
Annoskoko puolitettuna78g115kcal14.3g2.9g4.7g0.5g
Arvot/100g100g148kcal18.2g3.6g6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121449