Pellavansiemenpatonki

Sekoita haaleaan veteen suola, soker ja hiiva.

Lisää joukkoon pellavarouhe ja jauhot.

Alusta taikina tasaiseksi ja kimmoisaksi.

Peitä taikina liinalla ja anna kohota.

Leivo kohonneesta taikinasta 3 patonkia.

Nosta leivinpaperin päälle uunipellille ja kohota hyvin.

Paista 225 asteessa n. 15min kunnes ne ovat kauniin vaalean ruskeita.

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Amanda09
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 56g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1.5g6.1kcal0g1.5g0g0g
Hiiva, 50g9g5.7kcal1.2g0.1g0g0g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g28g135kcal6.9g9.3g8.1g7.9g
Vehnäjauho puolikarkea 61g208kcal6.2g42.4g0.7g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g710kcal28.6g106.6g17.6g20g
Valittu annoskoko156g355kcal14.3g53.3g8.8g10g
Annoskoko puolitettuna78g177kcal7.2g26.7g4.4g5g
Arvot/100g100g227kcal9.2g34.1g5.6g6.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121453