Soija-juurespata

Pilko ainekset pataan (kerma lisätään vasta paistamisen jälkeen) Mausteiksi myös laakerinlehtiä, meiramia ja oreganoa.

Anna maustua 0,5-2h viileässä.

Paista 225 asteessa noin tunti.

Lisää kerma.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Vee85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi41g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g34g10kcal0.2g2g0.1g0.9g
Lanttu 27g7.9kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)27g7.4kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Soijarouhe, tumma, 30g6.8g22kcal3.4g2.1g0g0.4g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g2.1g4.8kcal0.1g0.5g0.3g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.8g2.6kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g14g16kcal0.5g0.5g1.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.7g9kcal0.3g1.9g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g160kcal10.6g19.6g4.2g5.4g
Valittu annoskoko156g80kcal5.3g9.8g2.1g2.7g
Annoskoko puolitettuna78g40kcal2.7g4.9g1.1g1.4g
Arvot/100g100g51kcal3.4g6.3g1.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=122304