Peruna-fetamunakas

4 keitettyä perunaa
2 pientä tai 1 iso sipuli
4 munaa
150g pakastepinaattia
1 tl öljyä
½ dl vettä
10 oliivia
100g 3% fetajuustoa
suolaa, pippuria

1. Sulata pinaatti.

2. Paista pilkottu sipuli ja keitetyt perunat pannulla öljyssä.

3. Sekoita munat, vesi, pinaatti ja mausteet keskenään.

4. Kaada munaseos peruna-sipuliseoksen päälle pannulle ja anna kypsyä.

5. Murustele feta ja laita oliivit munakkaan päälle ja anna lämmetä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 829 grammaa

Bicca
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattipakaste 150g28g4kcal0.5g0.1g0.1g0.4g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl0.9g8.5kcal0g0g0.9g0g
Oliivi kivetön musta rainbow4.5g8.1kcal0g0.3g0.8g0g
Arla Apetina Feta 3%19g21kcal3.4g0.4g0.6g0g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton43g62kcal5.2g0g4.3g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.2kcal0.2g0.7g0g0.3g
Peruna (vanha, kuorittu)35g29kcal0.6g6.2g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g273kcal19.8g15.4g13.4g2.2g
Valittu annoskoko156g137kcal9.9g7.7g6.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna78g68kcal5g3.9g3.4g0.6g
Arvot/100g100g88kcal6.3g4.9g4.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=12248