Sunnuntai-rouhesämpylät

Lämmitä vesi +42 asteeseen ja liota sokeri ja suola.

Yhdistä toisessa astiassa suurin osa sämpyläjauhoista ja kuivahiiva.

Yhdistä taikina-ainekset ja vatkaa lisäten samalla loput jauhot.

Lisää loppuvaiheessa huoneenlämpöinen margariini.

Anna kohota 30 min.
tee joko pyöreitä tai soikeita sämpylöitä ja anna kohota vielä liinan alla 30 min.
Voitele vedellä, ja paista 225 asteessa noin 12- 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Krista73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sämpyläjauho rouheinen, sunnuntai (65g)64g223kcal7.6g44g1.2g3.2g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen44g319kcal0g0g35.4g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Sokeri2.1g8.6kcal0g2.1g0g0g
Vesi44g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g1101kcal15.2g92.2g73.2g6.4g
Valittu annoskoko156g550kcal7.6g46.1g36.6g3.2g
Annoskoko puolitettuna78g275kcal3.8g23.1g18.3g1.6g
Arvot/100g100g352kcal4.9g29.5g23.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=122716