Juustokakku

Murskaa keksit ja lisää rasva, hämmenna ja laita seos vuoan pohjalle.

Vatkaa vaniljavaahto valmiiksi odottamaan.

Lisää rahka, juusto ja sokerit.

Lisää sitruunaliivate mehu joukkoon, hämmennä.

Lopuksi lisää vaniljavaahto.

Laita jääkaappiin väh. 3 tunniksi vetäytymään.

Lisää tämän jälkeen kuorrute, keitä 2 rkl vettä/mehua liivatteet, lisää puree ja laita jääkaappiin n. tunniksi.

Juustokakkua voi keventää vielä lisää vaihtamalla Digestivekeksit light versioon.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Atia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora laktoositon margariini (Flora), annos 1g9g57kcal0g0g6.4g0g
Liivate 1.2g4.3kcal1g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton6.1g1.3kcal0g0.1g0g0g
Mansikkapuree (Pakkasmarja), annos 100g12g12kcal0.1g2.6g0.1g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 3.7g0kcal0g0g0g0g
Liivate 0.5g1.7kcal0.4g0g0g0g
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa25g25kcal2.7g0.7g1.2g0g
Valio Vanilja 9% (hyla, vaahtoutuva)25g39kcal1.2g3.9g2.2g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1g3.9kcal0g1g0g0g
Digestive Light McVitie´s, annos 15 g25g109kcal1.7g16.6g4.8g0.9g
Maitorahka, Valio, 0,331g20kcal3.4g1.3g0.1g0g
Tummasuklaa (Panda), annos 100g18g98kcal0.9g9.5g5.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g740kcal22.8g71.4g41.4g2.2g
Valittu annoskoko156g370kcal11.4g35.7g20.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna78g185kcal5.7g17.9g10.4g0.6g
Arvot/100g100g237kcal7.3g22.8g13.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=122794