Kukkakaalikalakeitto

Keitä kukkakaalit ja kala n. 20 min ja sekoita juusto joukkoon.

Suolaa ja pippuria mausteeksi, sitten tehosekoittajalla sileäksi keitoksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Omit
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 47g11kcal0.8g1g0.1g1.1g
Kahden kalan kuutiot (Pirkka), annos 150g23g23kcal4.4g0g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 78g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g8.9g25kcal1.7g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g119kcal13.8g2g5.2g2.2g
Valittu annoskoko156g60kcal6.9g1g2.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna78g30kcal3.5g0.5g1.3g0.6g
Arvot/100g100g38kcal4.4g0.6g1.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=122852