Perukan katkarapukeitto

Keitä omena ja sipuli silput kalaliemessä pehmeiksi.

Lisää kerma ja katkaravut ja mausta (1rkl curry ja 1tl cayenne) suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 513 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)20g5.3kcal0.3g0.9g0g0.3g
Omena, ulkomainen, keskiarvo,kuorineen23g8kcal0g1.9g0g0.3g
Kalaliemikuutio 1g3.1kcal0.1g0.3g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 61g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Katkarapu 25g17kcal3.7g0g0.3g0g
Flora kevyt ruoka 7%25g22kcal0.3g1.1g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g113kcal9g8.8g4.4g1.2g
Valittu annoskoko156g56kcal4.5g4.4g2.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna78g28kcal2.3g2.2g1.1g0.3g
Arvot/100g100g36kcal2.9g2.8g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=123181