Pannukakku

Vatkaa munien rakenne rikki ja lisää maito ja suola.

Lisää jauhot koko ajan sekoittaen.

Anna taikinan turvota hetki ja kaada se voidellulle uunipellille.

Paista 225 asteessa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 80g37kcal2.4g3.8g1.2g0g
Kananmuna 50g(kpl)48g61kcal5.3g0.1g4.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 26g89kcal2.7g18.2g0.3g0.9g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Margariini 80% keskiarvo1.6g11kcal0g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g396kcal20.8g44.2g14.2g1.8g
Valittu annoskoko156g198kcal10.4g22.1g7.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna78g99kcal5.2g11.1g3.6g0.5g
Arvot/100g100g127kcal6.7g14.1g4.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124326