Banaanisuklaakakku

1) Muussaa banaanit (2-3 kpl koosta riippuen) ja sekoita niihin vaniljasokeri.

2) Murskaa suklaa pieniksi paloiksi.

3) Sulata voi ja vatkaa siihen sokeri ensin alhaisella nopeudella, sitten n. minuutin vatkaamisen jälkeen sekoita vielä hetki keskinopeudella.

4) Lisää munat yksitellen samalla sekoittaen.

5) Lisää vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe ja suola.

Sekoita (tässä voi vaihtaa puuhaarukkaan).

6) Lisää banaanisose ja sekoita tasaiseksi.

7) Lopuksi lisää suklaarouhe.

Levitä tasaisesti voideltuun ja jauhotettuun kakkuvuokaan.

Paista ensin n. 180-190 asteessa 10 minuuttia, minkä jälkeen laske lämpötilaa 150-160 asteeseen ja paista vielä n. 30 minuuttia.

Kakku on kypsää kun se irtoaa vuoan reunoista.

Tarjoa jäähtyneenä tai jääkaappikylmänä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 983 grammaa

Mrigon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 80% keskiarvo24g169kcal0.1g0g19.1g0g
Sokeri 24g97kcal0g23.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 40g136kcal4g27.8g0.5g1.4g
Kananmuna kuoreton 18g25kcal2.2g0.1g1.8g0g
Leivinjauhe 0.8g1.4kcal0g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Banaani, kuorittu 32g28kcal0.3g5.8g0.1g0.6g
Taloussuklaa, Fazer16g82kcal0.6g8.9g4.8g0.8g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.4g10kcal0g2.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g1096kcal14.4g138.2g52.6g5.6g
Valittu annoskoko156g548kcal7.2g69.1g26.3g2.8g
Annoskoko puolitettuna78g274kcal3.6g34.6g13.2g1.4g
Arvot/100g100g351kcal4.6g44.2g16.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124328