Kukkakaalikeitto

Paseeraa porkkanat, kukkakaali ja valkosipuli oliiviöljyssä.

Lisää kuivattu basilika ja kiehuva kasvisliemi.

Vettä sen verran että vihannekset juuri ja juuri peittyvät.

Kun vihannekset ovat hieman kypsyneet, lisää 200g kevytsulatejuustoa.

Hyvää sellaisenaan.

Voit lisätä esim.

kylmäsavulohta tai katkarapuja halutessasi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 50g12kcal0.9g1.1g0.2g1.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g23g6.5kcal0.1g1.4g0g0.6g
Basilika, kuivattu 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 67g0kcal0g0g0g0g
Juusto, kevyt sulatejuusto, Pirkka 1 rkl13g23kcal2.4g0.2g1.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g117kcal7g5.6g6.6g3.8g
Valittu annoskoko156g58kcal3.5g2.8g3.3g1.9g
Annoskoko puolitettuna78g29kcal1.8g1.4g1.7g1g
Arvot/100g100g37kcal2.2g1.8g2.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125104