Vihanneslihakeitto

Kiehauta vesi ja liemikuutiot, lisää suikaloidut kasvikset ja kevyesti ruskistettu jauheliha, keitä hetki.

Lisää tomaattimurska, 2 rkl vasikanfondia, purista keittoon 2-3 valkosipulin kynttä, lopuksi meiramia ja persiljasilppua

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi64g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali17g3.6kcal0.2g0.6g0g0.4g
Porkkana 17g5.6kcal0.1g1g0g0.4g
Palsternakka 6.4g4.1kcal0g0.8g0g0.3g
Selleri, annos 50g6.4g0.9kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli 8.6g2.6kcal0.1g0.4g0g0.1g
Paistijauheliha 10%17g29kcal3.4g0g1.7g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.9g2.6kcal0.1g0.1g0.2g0g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g17g6.7kcal0.3g1.4g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g1.3g1kcal0.1g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g113kcal8.8g9.4g3.8g2.4g
Valittu annoskoko156g57kcal4.4g4.7g1.9g1.2g
Annoskoko puolitettuna78g28kcal2.2g2.4g1g0.6g
Arvot/100g100g36kcal2.8g3g1.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125712