Jauheliha- kasvispapupata

Kuullota paloitellut vihannekset paistinpannulla rypsiöljyssä.

Lisää murskattu valkosipuli.

Laita kattilaan purkki tomaattimurska ja lisää kidneypavut ja lisää kuullotetut vihannekset pataan.

Paista jauheliha paistinpannulla ilman rasvaa ja mausta makusi mukaan.

Yhdistä kaikki aineet ja anna anna hautua miedolla lämmöllä tunnin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Davai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 45g13kcal0.3g2.4g0.1g0.9g
Kidneypapu, suolaliemessä47g52kcal3.7g8.5g0.2g3.8g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 28g90kcal7.5g0g6.7g0g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paprika vihreä 19g4.1kcal0.2g0.5g0.1g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g7.3g2kcal0g0.4g0g0.2g
Valkosipuli 1.8g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Rypsiöljy 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g358kcal23.8g24.8g17.4g10.8g
Valittu annoskoko156g179kcal11.9g12.4g8.7g5.4g
Annoskoko puolitettuna78g89kcal6g6.2g4.4g2.7g
Arvot/100g100g114kcal7.6g7.9g5.6g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125826