Helppo mustikkapiirakka

Sulata margariini.

Sekoita jäähtyneeseen rasvaan sokeri ja kananmuna hyvin.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan.

Voitele piirakkavuoka ja levitä taikina pohjalle ja reunoille.

Sekoita täytteen aineet keskenään ja lisää pohjaan.

Ripottele perunajauhoissa kieritetyt mustikat täytteen päälle.

Paista 175* n. 40min.

Täyte
1prk kevyttäkermaviiliä
0.5dl sokeria
1 kananmuna
1,5tl vaniljasokeria
200g mustikoita

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Davai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen22g161kcal0g0g17.9g0g
Sokeri 13g51kcal0g12.6g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)15g19kcal1.6g0g1.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 29g100kcal3g20.3g0.3g1g
Leivinjauhe 0.7g1.3kcal0g0.3g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 30g19kcal1g1.4g1g0g
Sokeri 6.3g26kcal0g6.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 8.2g12kcal1g0g0.8g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.1g4.5kcal0g1.1g0g0g
Mustikka metsä- 30g13kcal0.1g1.9g0.2g1g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 1.4g4.7kcal0g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g821kcal13.4g90.2g43g4g
Valittu annoskoko156g411kcal6.7g45.1g21.5g2g
Annoskoko puolitettuna78g205kcal3.4g22.6g10.8g1g
Arvot/100g100g263kcal4.3g28.9g13.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126206