Hirvipata perinteinen

Paista lihan pinta kiinni ja pataan kaikkien kasvisten kera.

perään vettä ja olutta , mausteena paprika, suola, pippuri ja laakerinlehti.

Uunissa noin 4 tuntia 90 asteessa, jäähdytys ja naamaan :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 52g59kcal11g0g1.6g0g
Porkkana 33g11kcal0.2g1.8g0.1g0.8g
Peruna, uusi 26g20kcal0.4g4.2g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)20g5.3kcal0.3g0.9g0g0.3g
Olut a-olut, 5- 5,5 til% alkoholia 26g11kcal0.1g0.6g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g210kcal24g15g3.6g2.8g
Valittu annoskoko156g105kcal12g7.5g1.8g1.4g
Annoskoko puolitettuna78g53kcal6g3.8g0.9g0.7g
Arvot/100g100g67kcal7.7g4.8g1.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=128706