Kana-ananas-pasta vuoka

Ruskista kanoja pannulla hetki.

Kaada pikku lasagne levyt vuoan pohjalle.

Kaada päälle ruokakermat ja lisää halutessasi suolaa.

Lado päälle esipaistetut kanat ja ananakset.

Kaada ananasmehua kanojen päälle ja ripottele pinnalle hieman yrttimauste seosta tai tuoreita yrttejä.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 40min.

Tarjoa kuullotetun sipulin ja tuoreen salaatin kanssa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Annika13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä Lasagne Piccolo (Torino), annos 400g31g102kcal4.9g19.1g0.6g1.8g
Jyväbroilerin fileepihvi, miedosti suolattu (Saarioinen), annos 100g47g42kcal9.4g0g0.6g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g17g10kcal0.1g2.5g0g0.2g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl31g37kcal1g1.1g3.1g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g31g19kcal0.3g1.4g1.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g419kcal31.4g48.2g11g4.4g
Valittu annoskoko156g210kcal15.7g24.1g5.5g2.2g
Annoskoko puolitettuna78g105kcal7.9g12.1g2.8g1.1g
Arvot/100g100g134kcal10.1g15.4g3.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=129885