Broilerigratiini vhh

Resepti peräisin karppausinfosta

Kuumenna öljy pannulla ja lisää siihen mausteiksi currya ja caram masalaa.

Anna paahtua hetki, lisää broilerisuikaleet ja paista lähes kypsäksi.

Laita uunivuokaan kaalit ja broilerit.

Sekoita kerma ja creme bonjour ja kaada vuokaan, lisää suolaa ja pippuria tarvittaessa.

Paista 200 astetta puoli tuntia, lisää juustoraaste ja paista vielä 15 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Vempula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 39g9kcal0.7g0.9g0.1g0.9g
Parsakaali brokkoli 39g14kcal1.8g0.8g0.1g1g
Broilerisuikale, keskiarvo 31g38kcal6.6g0g1.2g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%19g25kcal0.6g0.4g2.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 16g51kcal0.3g0.5g5.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl1.5g14kcal0g0g1.5g0g
Juustoraaste emmental punaleima12g45kcal3.4g0g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g391kcal26.8g5.2g28.6g3.8g
Valittu annoskoko156g196kcal13.4g2.6g14.3g1.9g
Annoskoko puolitettuna78g98kcal6.7g1.3g7.2g1g
Arvot/100g100g125kcal8.6g1.7g9.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=130937