Taatelikakku

TAATELIKAKKU

1 pkt taatelia
3 dl vettä
3 dl sok.

200 g voita
2 munaa

1 tl soodaa
1 tl leivinj.

3 dl vehnäj.

1 tl vaniljasok.

Taatelit, vesi ja sokeri keitetään pehmeiksi, lisätään voi lämpimään seokseen.

Lisätään munat yksitellen vatkaten.

Lisätään vehnäjauhot joihin on sekoitettu sooda, leivinjauhe ja vaniljasokeri.

175°C, 40 - 50 min ??

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 40g0kcal0g0g0g0g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g33g96kcal1.1g22.7g0.1g2.8g
Sokeri 40g163kcal0g40.1g0g0g
Voi 27g194kcal0.3g0.1g21.7g0g
Kananmuna 50g(kpl)15g19kcal1.6g0g1.3g0g
Leivinjauhe 0.7g1.2kcal0g0.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g2.1kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g949kcal6g127.4g46.2g5.6g
Valittu annoskoko156g474kcal3g63.7g23.1g2.8g
Annoskoko puolitettuna78g237kcal1.5g31.9g11.6g1.4g
Arvot/100g100g304kcal1.9g40.8g14.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=131161