Hirvenjauhelihakeitto

1 rkl oliiviöljyä teflon kattilan pohjalle ja paista siinä hirvenjauheliha kypsäksi.

Lisää puoli pussia sipulia pakastekuutioina.

Kaada päälle 2litraa vettä, kun vesi kiehuu, lisää 2 lihaliemikuutiota ja isoja keittojuureksia pussillinen, sekä 150g peruna-sipulisekoitusta ja 1tl suolaa.

Kiehauta 7 minuuttia

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 380 grammaa

Saher
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi5.1g0.5kcal0.1g0.1g0g0g
Isot keittojuurekset (Rainbow), annos 450g23g4.6kcal0.2g0.7g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.1g3.2kcal0.1g0.1g0.3g0g
Vesi103g0kcal0g0g0g0g
Peruna-sipulisekoitus, Eldorado (500 g)7.7g5.2kcal0.1g1.1g0g0g
Hirvenjauheliha oma saalis15g17kcal3.4g0g0.5g0g
Oliiviöljy 0.7g6.4kcal0g0g0.7g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g74kcal7.8g4g3g0g
Valittu annoskoko156g37kcal3.9g2g1.5g0g
Annoskoko puolitettuna78g19kcal2g1g0.8g0g
Arvot/100g100g24kcal2.5g1.3g1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132389