Kukkakaaligratiini (savukinkku)

Keitä kukkakaali max. 5 min. eli puolikypsäksi.

Kuullota sipulia ja kinkkua hetki.

Pane kinkku-sipulihakkelus syvään vuokaa ja laita keitetty kukkakaali päälle.

Tee pussikeiton ohjeen mukaan juustokastike, mutta käytä vain puolet nesteen määrästä.

Kaada kastike kukkakaalin päälle ja ripottele juustoraaste pinnalle.

Kypsennä kiertoilmassa ja grillivastus päällä n. 10 min. tai kunnes juusto on saanut väriä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraastesekoitus gratinointiin (emmental mozzarella jne) (Milbona, lidl), annos 200g34g118kcal8.7g0.8g9.1g0g
Juustokeitto (Knorr), annos 49g8.2g35kcal1.6g3.1g1.8g0g
Kukkakaali, keitetty, suolaa 67g16kcal1.2g1.5g0.2g1.5g
Ylikypsäkinkku, Huhtahyvät47g47kcal7.8g0.6g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g433kcal38.6g12g24.8g3g
Valittu annoskoko156g217kcal19.3g6g12.4g1.5g
Annoskoko puolitettuna78g108kcal9.7g3g6.2g0.8g
Arvot/100g100g139kcal12.4g3.8g7.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132779