Kukka- ja parsakaalikeitto + katkaravut

Haudutetaan paloitellut kaalit ja sipuli kattilassa pehmeiksi.

Soseutetaan sauvasekoittimella ja sekoitetaan joukkoon tuorejuusto ja katkat.

Lämmitetään kuumaksi, muttei kiehauteta enää katkojen lisäämisen jälkeen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Marsuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali54g11kcal1g1.2g0.1g1.2g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl25g7.5kcal1.2g0.5g0.1g0.4g
Sipuli (käsittelemätön)7.2g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour7.2g22kcal0.2g0.3g2.2g0.1g
Katkarapu13g9kcal1.9g0.1g0.1g0g
Peruna, vanha, kuorittu 14g11kcal0.3g2.2g0g0.1g
Vesi36g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g123kcal9.4g9.2g5g3.8g
Valittu annoskoko156g62kcal4.7g4.6g2.5g1.9g
Annoskoko puolitettuna78g31kcal2.4g2.3g1.3g1g
Arvot/100g100g39kcal3g2.9g1.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=13299