Luomuhernekeitto

Liota herneitä yön yli viileässä vedessä.

Keitä herneitä, lihoja ja sipulia n. 2 h. Mausta lopuksi suolalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 733 grammaa

Annelios
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 18g12kcal0.9g1.7g0.1g0.6g
Vesi107g0kcal0g0g0g0g
Sianliha keskiarvo 28g62kcal5.2g0g4.6g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.2g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g151kcal12.2g3.8g9.4g1.4g
Valittu annoskoko156g75kcal6.1g1.9g4.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna78g38kcal3.1g1g2.4g0.4g
Arvot/100g100g48kcal3.9g1.2g3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=134401