Papulinssipata

Keitä pavut ja linssit erikseen pussissa olevien ohjeiden mukaan (eri keittoaika).

Kuullota sipuli ja valkosipuli kevysti öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja keitetyt pavut.

Kuumenna, älä keitä tai linssit menevät puuroksi.

Mausta maun mukaan, esim.

chilillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, 1 prk47g13kcal0.3g2.5g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)12g3.2kcal0.2g0.6g0g0.2g
Soijapapu, keitetty, suolaton 71g126kcal11.4g5g5.6g5g
Linssi, punainen, Go Green24g77kcal5.7g11.6g0.2g2.8g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g472kcal35.4g39.8g15.4g17.4g
Valittu annoskoko156g236kcal17.7g19.9g7.7g8.7g
Annoskoko puolitettuna78g118kcal8.9g10g3.9g4.4g
Arvot/100g100g151kcal11.3g12.7g4.9g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135074