Marin mustikkapiirakka

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää joukkoon öljy kädellä sekoitellen.

Painele taikina (voidellun) vuoan pohjalle.

Levitä mustikat pohjan päälle.

Sekoita hillosokeri perunajauhoihin.

Ripottele sokeri-perunjauhoseos siivilän läpi mustikoiden päälle.

Paista 175 asteessa n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Marisaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 53g181kcal5.4g37g0.6g1.8g
Sokeri 26g105kcal0g25.9g0g0g
Leivinjauhe 1g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka1g4.1kcal0g1g0g0g
Rypsiöljy 23g202kcal0g0g22.8g0g
Mustikka metsä- 49g22kcal0.2g3.1g0.3g1.6g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 1.9g6.5kcal0g1.6g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g2g7.9kcal0g2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g1060kcal11.4g142g47.4g6.8g
Valittu annoskoko156g530kcal5.7g71g23.7g3.4g
Annoskoko puolitettuna78g265kcal2.9g35.5g11.9g1.7g
Arvot/100g100g340kcal3.7g45.5g15.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=135746