Mausteveikon Speca te mbushura

Ota siemenet pois paprikasta.

Paista tällä aikaa jauheliha ja sipuli pannulla.

Kun ne ovat paistuneet, lisää pastakastike ja riisi.

Anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes riisit ovat melkein valmiit.

Lisää persilja ja tilli.

Täytä paprikat jauheliha-sipuli-riisi-täytteellä.

Pistä uuniin, noin 200C, kunnes paprikat ja riisi ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Yargniathus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 62g18kcal0.6g2.8g0.2g1.2g
Kevyt paistijauheliha (Hk), annos 400g36g51kcal7.6g0g2.5g0g
Basmatiriisi (Rainbow), annos 75g6.8g23kcal0.4g5.3g0g0g
Sipuli 5g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tomaatti-chili pastakastike (Pirkka), annos 390g35g20kcal0.6g2.3g0.9g0.4g
Tilli, tuore 3.6g1.1kcal0.1g0g0g0.1g
Persilja 4.5g1.2kcal0.1g0g0g0.4g
Rypsiöljy 2.7g24kcal0g0g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g279kcal19g21.2g12.6g4.4g
Valittu annoskoko156g140kcal9.5g10.6g6.3g2.2g
Annoskoko puolitettuna78g70kcal4.8g5.3g3.2g1.1g
Arvot/100g100g89kcal6.1g6.8g4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136045