Helppo kanaratatouille

Ruskista kevyesti kanat pannulla tai paistokasarissa.

Lisää molemmat ratatouillepussit ja mausta tarvittaessa esim suolalla, paprikajauheella ja cayennepippurilla.

Kypsentele välillä sekoittaen kunnes ylimääräinen neste on haihtunut.

Lisukkeeksi sopii mainiosti raejuusto ja pari salaatinlehteä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 338 grammaa

Myymis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ratatouille, Välimeren (Findus), annos 400g46g42kcal0.7g2.8g3g0.9g
Keltainen ratatouille (Findus), annos 200g46g21kcal0.7g3.5g0.5g0g
Kananpojan fileesuikaleet,mandariini (Kariniemi), annos 300g35g40kcal5.6g0.7g1.7g0g
Kananpojan fileesuikaleet, maustamaton (Kariniemen), annos 150g29g32kcal6.7g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g268kcal27.4g14g11.4g1.8g
Valittu annoskoko156g134kcal13.7g7g5.7g0.9g
Annoskoko puolitettuna78g67kcal6.9g3.5g2.9g0.5g
Arvot/100g100g86kcal8.8g4.5g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136961