Kaurasämpylät

Se koita käden lämpöiseen veteen kaikki ainekset.

Laita uuni 50'C ja laita taikina uuniin 30min kohoamaan.

Leivo sämpylöiksi.

Uuni 200'C lämpiään.

Anna sämpylöiden kohota vielä 30min liinan alla (pöydällä).

Paista n. 15min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Myrsky82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 65g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.54g190kcal7.2g36.9g1.3g2.1g
Kuivahiiva, annos 11g1.1g3.9kcal0.5g0.4g0.1g0g
Elovena Plus Kauralese (Raisio), annos 50g33g104kcal5.9g14g2.8g5.9g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g2.2g16kcal0g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g629kcal27.2g102.6g12g16g
Valittu annoskoko156g315kcal13.6g51.3g6g8g
Annoskoko puolitettuna78g157kcal6.8g25.7g3g4g
Arvot/100g100g201kcal8.7g32.8g3.8g5.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=137893