Kruunuvihannesjuustopaistos

1 pss (250 g) kruunuvihanneksia
26 g voita
64 g koskenlaskijaa

hauduta ensin voissa 5-10 min vihanneksia.

Kun ne alkavat olla pehmeitä, ala paistamaan niitä ja lisää koskenlaskijaa joukkoon ja anna vielä paistua kunnes ovat pehmeitä ja vähän paistuneen näköisiä.

Herkullinen perunan korvike karppaajalle.

Tarjoa lihan tai kalan kera, myös munakkaan kera käy. Vain mielikuvitus on rajana.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kruunusekoitus, apetit113g25kcal1.9g3.5g0.2g2.5g
Voi vähäsuolainen 12g85kcal0.1g0g9.6g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g29g81kcal5.5g0g6.4g0g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g383kcal15g7g32.4g5g
Valittu annoskoko156g192kcal7.5g3.5g16.2g2.5g
Annoskoko puolitettuna78g96kcal3.8g1.8g8.1g1.3g
Arvot/100g100g123kcal4.8g2.2g10.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=137907