Kantterellikastike

Paista pilkotut kanttarellit kuivahkoiksi ruokalusikallisessa juoksevaa rasvaa, lisää pilkottu sipuli.

Hauduta hetki ja lisää ruokakerma.

Hauduta, tarkista suola ja lisää lopuksi hienonnettu tilli.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g51g12kcal0.9g1.5g0.3g1g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1g0g0.4g
Tilli, tuore 7.3g2.2kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl36g31kcal0.5g1.6g2.5g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos3.6g26kcal0g0g2.9g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g15g3.7kcal0.3g0.5g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)6.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tilli, tuore 2.2g0.7kcal0.1g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl11g9kcal0.2g0.5g0.8g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos1.1g8kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g202kcal5.4g11g15.2g4g
Valittu annoskoko156g101kcal2.7g5.5g7.6g2g
Annoskoko puolitettuna78g51kcal1.4g2.8g3.8g1g
Arvot/100g100g65kcal1.7g3.5g4.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138351