Slaavilainen tattikeitto

Tattien sijaan sopii myös tuoreen herkkusienet.

Ja jos et viitsi valmistaa sipulista ja tomaateista itse keiton pohjaa, niin valmis tomaattimurska kelpaa lähes yhtä hyvin.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi80g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)2.4g2.4kcal0.2g0.4g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)8g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Purjosipuli 4g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g12g3.4kcal0.1g0.7g0g0.3g
Selleri, annos 50g8g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Tomaatti, tuore20g4.1kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Sieni tatti, hapero 12g3.3kcal0.2g0.3g0.1g0.2g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Oliiviöljy 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g65kcal2g6g3.6g2.2g
Valittu annoskoko156g33kcal1g3g1.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna78g16kcal0.5g1.5g0.9g0.6g
Arvot/100g100g21kcal0.6g1.9g1.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138711