Kanttarellikastike vähähh

Paista kantarellit kuumalla pannulla, lisää loppuvaiheessa sipulisilppu.

Kun sipulit ovat kuullottuneet, laita levy pois päältä, lisää mustapippuria, hipaus valkopippuria ja kerma muutamassa erässä.

Lisää viimeiseksi fondi ja tarkista maku.

Lisäkkeeksi sopii esim.

kukkakaali, jos vähähiilihydraattista halajaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 80g14kcal1.5g0.3g0.4g1.5g
Voi 2.7g19kcal0g0g2.2g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g4g3kcal0.3g0.4g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 53g176kcal1.1g1.6g18.7g0g
Mustapippuri 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Valkopippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli 16g4.8kcal0.2g0.8g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g436kcal6.2g6.4g42.6g3.8g
Valittu annoskoko156g218kcal3.1g3.2g21.3g1.9g
Annoskoko puolitettuna78g109kcal1.6g1.6g10.7g1g
Arvot/100g100g139kcal2g2g13.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138958