Keräkaalia sinappikastikkeella

Raasta tai suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi.

Murskaa valkosipulinkynnet.

Sekoita muut aineet keskenään kastikkeeksi paitsi kaali.

Kaada kastike kaalin päälle ja anna marinoitua jääpissä vähintään tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g118g28kcal1.4g4g0.2g2.5g
Oliiviöljy 9g80kcal0g0g9.1g0g
Dijonsinappi, Maille, Original6.7g4.7kcal0.3g0.5g0.2g0.2g
Valkoviinietikka (Rajamäen)6.7g1.3kcal0g0.4g0g0g
Valkosipuli 4g4.4kcal0.3g0.7g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g238kcal4g11.2g19g5.6g
Valittu annoskoko156g119kcal2g5.6g9.5g2.8g
Annoskoko puolitettuna78g59kcal1g2.8g4.8g1.4g
Arvot/100g100g76kcal1.3g3.6g6.1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=139318