Kaali-porkkana-jauhelihalaatikko

Pilko kaali ja porkkana, keitä suolalla ja laakerinlehdillä maustetussa vedessä.

Paista jauheliha omassa rasvassaan, sekoita joukkoon pilkottu sipuli niin että sekin paistuu.

Sekoita kypsät ainekset uunivuokaan ja paista tunnin verran 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 526 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali54g11kcal0.6g1.8g0.1g1.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g7.7g2.2kcal0g0.5g0g0.2g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 48g108kcal9g0g8.1g0g
Sipuli 18g5.4kcal0.2g0.9g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 30g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g254kcal19.6g6.4g16.4g3.2g
Valittu annoskoko156g127kcal9.8g3.2g8.2g1.6g
Annoskoko puolitettuna78g64kcal4.9g1.6g4.1g0.8g
Arvot/100g100g81kcal6.3g2g5.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=139704