Porsaanfilekastike vähähh

Puhdista possunfile ja siivuta se noin 1 cm:n viipaleiksi.

Pilko 1 sipuli.

Paista possunfileet kypsähköiksi ja lisää sipuli.

Anna sipulin kuullottua, lisää mustapippuri, kerma vähitellen sekä vasikanfondi.

Lisää viimeiseksi ripaus rakuunaa tai timjamia.

Anna hautua lempeästi jonkin aikaa.

Tähän voi lisätä myös sieniä sipulin kanssa samaan aikaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 101g126kcal21.1g0g4.5g0g
Sipuli 10g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 40g133kcal0.8g1.2g14.1g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g3g2.3kcal0.2g0.3g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Voi 2g15kcal0g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g559kcal44.4g4.2g40.4g0.6g
Valittu annoskoko156g279kcal22.2g2.1g20.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna78g140kcal11.1g1.1g10.1g0.2g
Arvot/100g100g179kcal14.2g1.3g12.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=140061