Elsassin pata

Määrät eivät ole varsinaisesti määriä, vaan se suhde, jolla aineksia pitää sekoittaa pataan.

- huuhtaise hapankaalia
- ruskista liha, nakki ja pekoni
- säästä lihanpaistamisrasvat ja lisää joukkoon vettä
- Laita ainekset patan ja anna hautua piiiiitkä tovi
- valkosipuli sopii myös

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Lapanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali39g8.2kcal0.5g1.3g0.1g0.8g
Nakki, Kivikylän Wanhanajan nakki (n.20g/1kpl)19g44kcal2.1g0.1g3.7g0g
Porsaanpaisti vähärasvainen 23g38kcal6.6g0g1.3g0g
Lihapullat saarioinen7.8g19kcal1.2g0.7g1.2g0.2g
Hapankaali 39g11kcal0.4g1.7g0.1g0.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g17g4.8kcal0.1g1g0g0.4g
Pekoni, paistettu 7.8g40kcal1.3g0g4g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g331kcal24.4g10g20.8g4.6g
Valittu annoskoko156g166kcal12.2g5g10.4g2.3g
Annoskoko puolitettuna78g83kcal6.1g2.5g5.2g1.2g
Arvot/100g100g106kcal7.8g3.2g6.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=140351