Ranskalainen tomaattikeitto

Leikkaa sipulit kuutioiksi.

Laita kattilaan öljy ja kuullota sipulikuutiot ja murskatut valkosipulinkynnet siinä.

Lisää vesi, paseerattu tomaatti ja mauseet.

Sekoita.

Leikkaa leivät kuutioiksi ja lisää ne keittoon.

Sekoita.

Anna kiehua hiljalleen n. 15 min.
Lisää tuorejuusto.

Sekoita.

Anna keiton vielä kuumentua n. 3 min.
Tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 379 grammaa

Zola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)5.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Vesi72g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)52g16kcal0.5g3.1g0.1g0.5g
Sokeri 0.4g1.7kcal0g0.4g0g0g
Tuorejuusto, rasvaa 13 % 10g17kcal0.8g0.4g1.3g0.3g
Paahtoleipä, täysjyvä, Lidl, annos 35g14g31kcal1.5g5.5g0.3g1.1g
Timjami 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g160kcal6g19.4g6g4g
Valittu annoskoko156g80kcal3g9.7g3g2g
Annoskoko puolitettuna78g40kcal1.5g4.9g1.5g1g
Arvot/100g100g51kcal1.9g6.2g1.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=140568