Dal-kaali-tomaattikeitto

Kuullota öljyssä pilkottu sipuli ja kaali.

Lisää rajah-maustetahna, tomaattimurska ja vesi.

Lisää linssit sekä liotetut ja keitetyt dal-ryynit (tai kik-herneet) sekä liotetut ja keitetyt pavut.

Anna kiehua 45-60 minuuttia.

Mausta haluamillasi mausteilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 430 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 10g14kcal0.9g1.8g0.2g0.5g
Papu valkoinen, keitetty 12g13kcal1g1.6g0g0.8g
Sipuli 9g2.8kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kaali, valkokaali16g3.3kcal0.2g0.5g0g0.3g
Tomaattimurska 21g6.1kcal0.1g1.1g0g0.4g
Rajah Mild Curry Paste (10g)2.6g3.7kcal0.1g0.2g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 78g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.4g3.3kcal0g0g0.4g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 7.8g25kcal1.9g3.6g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g141kcal8.6g18.4g2g5.8g
Valittu annoskoko156g70kcal4.3g9.2g1g2.9g
Annoskoko puolitettuna78g35kcal2.2g4.6g0.5g1.5g
Arvot/100g100g45kcal2.8g5.9g0.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=140916