Perinnepannukakku

Vatkaa kulhossa munien rakenne rikki ja sekoita niihin maito.

Sekoita kuivat aineet ja sekoita munamaitoseokseen.

Anna taikinan levätä 1/2-tuntia.

Säädä uuni 225 asteeseen.

Sulata voi ja lisää taikinaan.

Kaada tikina uunipannuun, nosta uuniin ja paista 30min

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Tipi66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu13g17kcal1.5g0g1.2g0g
Maito, Kevyt90g41kcal2.9g4.3g1.3g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 11g45kcal0g11.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.9g3.6kcal0g0.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 29g100kcal3g20.4g0.3g1g
Leivinjauhe 0.6g1kcal0g0.2g0g0g
Voi 11g81kcal0.1g0g9.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g578kcal15g74g23.8g2g
Valittu annoskoko156g289kcal7.5g37g11.9g1g
Annoskoko puolitettuna78g145kcal3.8g18.5g6g0.5g
Arvot/100g100g185kcal4.8g23.7g7.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=141859