Pata porsaan sydämestä

Paista pekonisilppua hetki omassa rasvassaan.

Lisää puhdistettu ja paloiteltu sydän pienissä erissä ja ruskista.

Kaada olut nesteeksi.

Anna kiehua hiljaisella tulella 30-60 minuuttia.

Lisää paloitellut kasvikset ja keitä vielä n. tunnin verran, tai kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Tarvittaessa suurusta vehnäjauhosuurusteella.

Mausta suolalla, pippurilla ja muilla haluamillasi mausteilla.

Lisukkeeksi sopii perunamuusi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 10g22kcal1.6g0g1.8g0g
Porsaan sydän raaka, annos 100g49g58kcal8.4g0.6g2.1g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 35g15kcal0.1g1.4g0g0g
Lanttu 14g4kcal0.1g0.6g0g0.3g
Ruusukaali 17g4.3kcal0.2g0.3g0.1g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g17g4.9kcal0.1g1g0g0.4g
Paprika punainen 14g4.1kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g224kcal21.2g9g8.2g2.8g
Valittu annoskoko156g112kcal10.6g4.5g4.1g1.4g
Annoskoko puolitettuna78g56kcal5.3g2.3g2.1g0.7g
Arvot/100g100g72kcal6.8g2.9g2.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=142959