Raijan kaalilaatikko

Lisäksi pippuria, suolaa ja meiramia.

Silppua kasvikset, paista jauheliha, tee muna-kerma-maito seos ja lisää siihen mausteet.

Lado kaalta ja jauhelihaa ja bataattia pataan.

Kaada päälle munamaito.

Pinnalle siirappia, paista 175 asteessa ainakin 1 tunti.

Tarkasta välillä, ettei pinta pala.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali72g15kcal0.9g2.5g0.1g1.5g
Jauheliha, sika-nauta 21g46kcal3.6g0g3.5g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 2.6g1.7kcal0.1g0.1g0.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen23g7.6kcal0.8g1.1g0g0g
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)5.1g4.1kcal0.1g0.2g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 8.5g12kcal1.1g0g0.9g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.8g5.6kcal0g0g0.6g0g
Siirappi 1g3.1kcal0g0.8g0g0g
Ohrasuurimo 4.4g14kcal0.4g2.8g0.1g0.3g
Bataatti, kuorittu 18g15kcal0.3g3g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g247kcal14.6g21g11.4g4.6g
Valittu annoskoko156g124kcal7.3g10.5g5.7g2.3g
Annoskoko puolitettuna78g62kcal3.7g5.3g2.9g1.2g
Arvot/100g100g79kcal4.7g6.7g3.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=144704