Juurespata

Kasvikset kuoritaan ja lohkotaan.

Lisätään mausteeksi muutama maustepippuri ja vähän paprikajauhetta.

Keitetään lihaliemessä hiljalleen, kunnes juurekset ovat kypsiä.

Kuutioi sulatejuusto sekaan.

Kuumenna ja lisää persilja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Annikki57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 21g5.9kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Porkkana 31g10kcal0.2g1.7g0.1g0.8g
Juuriselleri 5.1g1.6kcal0.1g0.2g0g0.2g
Peruna, vanha, kuorittu 41g31kcal0.8g6.4g0.1g0.4g
Sipuli 5.1g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Lihaliemi Rainbowin lihaliemikuutiosta41g2.1kcal0.1g0.2g0.2g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas10g29kcal2g0g2.3g0g
Persilja 2.1g0.6kcal0g0g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g164kcal7g19.2g5.6g4.2g
Valittu annoskoko156g82kcal3.5g9.6g2.8g2.1g
Annoskoko puolitettuna78g41kcal1.8g4.8g1.4g1.1g
Arvot/100g100g53kcal2.2g6.1g1.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=146390