Tulisenmakea persikkabroileri

Leikkaa broilerit isoiksi suikaleiksi.

Ruskista pilkotun sipulin kanssa rypsiöljyssä.

Lisää viipaloidut persikat.

Mausta suolalla, currylla, musta- ja cayennepippurilla reippaasti tuliseksi.

Lisää persikoiden mehu, ruokakerma ja hunaja.

Tarjoile pastan tai riisin ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee,ohutleike,atria 560g/4kpl53g64kcal10.1g0.5g2.3g0g
Persikka puolikkaita päärynämehussa (Eldorado), annos 250g39g18kcal0.2g4.3g0g0g
Hunaja 2.4g7.8kcal0g1.9g0g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g24g14kcal0.2g1.1g0.9g0.1g
Sipuli (kuorittu)13g3.6kcal0.2g0.6g0g0.2g
Hillosipuli (Eldorado), annos 52g4.7g1.9kcal0g0.4g0g0g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.9g8.4kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g235kcal21.4g17.6g8.2g0.6g
Valittu annoskoko156g118kcal10.7g8.8g4.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna78g59kcal5.4g4.4g2.1g0.2g
Arvot/100g100g75kcal6.9g5.6g2.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=146902