Bellnannin pannu

- Keitä perunat.

- Kuutioi perunat ja lenkkimakkarat.

- Kuori ja hienonna sipuli.

- Kuullota sipulit öljyssä pannulla.

- Lisää joukkoon perunat ja makkarat, kääntele kunnes saavat väriä.

- Lisää kerma ja anna hautua, kunnes kerma on imeytynyt perunoiden joukkoon.

- Mausta rouhitulla mustapippurilla ja lisää pinnalle hienonnettua ruohosipulia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Uunilenkki, Maistuva, 1kpl=200g55g94kcal5g4.7g6.1g0g
Peruna, keskikokoinen 60g62g37kcal0.9g8.1g0.1g0.6g
Keiju rypsiöljy (Raisio)1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Ruokakerma Valio 5%28g17kcal0.3g0.8g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g325kcal12.6g28.2g18g1.6g
Valittu annoskoko156g163kcal6.3g14.1g9g0.8g
Annoskoko puolitettuna78g81kcal3.2g7.1g4.5g0.4g
Arvot/100g100g104kcal4g9g5.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147583