Bolognese-kastike

Ruskista jauheliha rypsiöljyssä.

Lisää silputut sipulit (2) ja raastetut porkkanat (2 isoa).

Lisää tomaattimurska, pyree , murskatut valkosipulin kynnet ja vesi.

Mausta mieleiseksesi esim.

mustapippurilla, suolalla ja basilikalla.

Hauduta ainakin puoli tuntia miedolla lämmöllä.

Lisää lopuksi punaviini ja tarkista mausteet.

Tarjoa spagetin ja parmesaaniraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%38g65kcal7.7g0g3.8g0g
Sipuli (kuorittu)17g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g19g5.4kcal0.1g1.1g0g0.5g
Tomaattimurska 38g11kcal0.2g2g0.1g0.7g
Tomaattipyre (Heinz), annos 10g3.8g2.2kcal0.1g0.4g0g0g
Rypsiöljy 0.8g6.8kcal0g0g0.8g0g
Vesi29g0kcal0g0g0g0g
Punaviini10g6.7kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g205kcal16.6g8.6g9.4g3g
Valittu annoskoko156g102kcal8.3g4.3g4.7g1.5g
Annoskoko puolitettuna78g51kcal4.2g2.2g2.4g0.8g
Arvot/100g100g66kcal5.3g2.8g3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147608