Kaalijauhelihapata

Jauheliha ruskistetaan pannulla ilman rasvaa.

Kaali, sipulit, riisi ja vesi laitetaan kattilaan kiehumaan.

Ruskistettu jauheliha lisätään kattilaan muiden ainesten joukkoon.

Annetaan kiehua hiljalleen kunnes kaali on pehmennyt.

Lisää vettä tarvittaessa.

Lopuksi lisätään mausteet ja siirappi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 61g0kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g49g12kcal0.6g1.7g0.1g1g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g12g43kcal0.7g9.3g0.2g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha20g33kcal3.7g0g2g0g
Sipuli 10g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Chili mausteseos, Old El Paso0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Siirappi 2g5.9kcal0g1.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g197kcal10.4g26.6g4.6g2.8g
Valittu annoskoko156g99kcal5.2g13.3g2.3g1.4g
Annoskoko puolitettuna78g49kcal2.6g6.7g1.2g0.7g
Arvot/100g100g63kcal3.3g8.5g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147943