Kukkis-parsakaalikeitto munalla

Keitä kaalit kypsiksi ja soseuta.

Lisää kerma ja mausta.

Syö keitetyn munan kanssa kuten pinaattikeitto.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi18g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 29g41kcal3.6g0.1g2.9g0g
Voi 1.6g11kcal0g0g1.3g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 26g93kcal0.5g0.7g9.9g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 34g12kcal1.6g0.7g0.1g0.8g
Kukkakaali 48g11kcal0.9g1g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g336kcal13.2g5g28.6g3.8g
Valittu annoskoko156g168kcal6.6g2.5g14.3g1.9g
Annoskoko puolitettuna78g84kcal3.3g1.3g7.2g1g
Arvot/100g100g108kcal4.2g1.6g9.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148149