Tomaattinen makaroni-jauhelihavuoka

Makaronit keitetään vedessä+suola.

Jauheliha ruskistetaan pannulla.

Lisätään sipulit ja babyporkkanat ja maustetaan.

Lisätään tomaattimurska ja annetaan muhia 5 minuuttia.

Jauhelihaseos sekoitetaan makaroneihin ja kaadetaan uunivuokaan.

Tasoitetaan ja päälle kaadetaan Floran kevyt ja paksu.

Paistetaan uunissa n. 1 tunti 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)33g13kcal0.4g2.4g0.2g0.5g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g21g13kcal0.2g0.9g0.8g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha34g56kcal6.4g0g3.4g0g
Rainbow, pikkuporkkanat, pakaste, 200g17g4.2kcal0.2g1g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Chili mausteseos, Old El Paso0.4g1.2kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 34g33kcal1g6.6g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g249kcal16.8g23.8g9g3.2g
Valittu annoskoko156g125kcal8.4g11.9g4.5g1.6g
Annoskoko puolitettuna78g62kcal4.2g6g2.3g0.8g
Arvot/100g100g80kcal5.4g7.6g2.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148185