Jauheliha-papukastike

Ruskista jauheliha, tarvittaessa laita öljyä.

Lisää pilkottu sipuli, karkeaksi raasteeksi raastettu porkkana ja pavut.

Lisää tomaattimurska ja maustetahnat, lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria.

Hauduta miedolla lämmöllä puolisen tuntia.

Nauti spagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha29g49kcal5.6g0g2.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g20g5.6kcal0.1g1.2g0g0.5g
Sipuli 9g2.8kcal0.1g0.4g0g0.2g
Papu valkoinen, keitetty 37g40kcal3.1g5.1g0.1g2.6g
Tomaattimurska 29g8.6kcal0.2g1.6g0.1g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 22g0kcal0g0g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)2.9g4.2kcal0.1g0.3g0.3g0g
Harissa 1 annos = 30 g2.2g6.1kcal0.2g1.2g0.2g0g
Ketsuppi, Heinz2.2g2.3kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g275kcal18.8g20.6g11.6g7.8g
Valittu annoskoko156g138kcal9.4g10.3g5.8g3.9g
Annoskoko puolitettuna78g69kcal4.7g5.2g2.9g2g
Arvot/100g100g88kcal6g6.6g3.7g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=149468