-Jauhelihahapankaalipata-

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha siinä.

Kaada jauheliha kattilaan.

Lisää sipulikuutiot, keittojuurekset ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hapankaali, paprikat ja mausteet.

Hauduta 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali Rainbow 30g54g14kcal0.7g2.2g0.2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha54g90kcal10.3g0g5.4g0g
Keittojuurekset, Rainbow20g5.1kcal0.2g1g0.1g0g
Paprika punainen 22g6.4kcal0.2g1g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)4.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)1.5g4.2kcal0.1g0.3g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g241kcal23.2g9.4g12.2g1g
Valittu annoskoko156g121kcal11.6g4.7g6.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna78g60kcal5.8g2.4g3.1g0.3g
Arvot/100g100g77kcal7.4g3g3.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=149479