Omenahyve

Kuori omenat, paloittele, laita vuuan pohjalle, vesi päälle, kaneli ja puolet sokerista.

Sulata voi, lisää toinen tl kanelia ja loput sokerit sekä kauraryynit, sekoita ja laita omenoiden päälle.

Uuni 175 astetta ja noin 25-30 min, pitää ruskistua.

Tarjoile hiukan jäähdytettynä, jäätelön tai vaniljakastikkeen kanssa.

Loput voi pakastaa annoksina.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1625 grammaa

Digihemppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, ulkomainen, kuorittu 77g34kcal0.1g7.2g0.1g1.4g
Sokeri16g66kcal0g16.3g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g10g70kcal0.1g0.1g7.7g0g
Kauraryynit (Puuppolan aitokaura), annos 100g48g173kcal6.9g28.3g3.4g4.5g
Vesi4.3g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, jauhettu, annos 2g1g2.5kcal0g0.8g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g693kcal14.2g105.4g22.4g12.8g
Valittu annoskoko156g347kcal7.1g52.7g11.2g6.4g
Annoskoko puolitettuna78g173kcal3.6g26.4g5.6g3.2g
Arvot/100g100g222kcal4.5g33.7g7.2g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=150248